top of page

Descargar imágenes

Autor: Mª Eugènia Casanova

Veu en off: Francesc Pagès

Dirección: Mª Eugènia Casanova

Actores: Angelina Suau, Pilar Segura, Virginia Espejo, Xantal, Mª Carmen Garcia, Rafael Dominguez y Soraya.

Duración: 70 minutos

Idioma: Catalan

7 d'AMOR

Descargar dosier

Barcelona y en gira

Agència matrimonial

Un grup de dones busquen parella en un “speed dating” molt eixelebrat….una venedora de pollastres, una ex-yonki, una monja acabada de sortir del convent, una dona de la vida política, una senyora de la neteja, una prostituta de baixa laboral, una venedora de llibres esotèrics..totes elles amb un sol objectiu, sortir acompanyades aquesta nit…ajuda-les a trobar l’amor… potser siguis tu la seva parella.

Obra amb un caire còmic, caricaturesc, d´improvització. Explica la trobada de 7 dones en una agència matrimonial que busquen la seva parella ideal.

Totes elles respondran a diferents preguntes i el públic serà qui triarà quina de les dones els hi ha agradat més. Comèdia on l´actriu té molts registres. Improvitza amb el públic…. L'actriu de les 1.000 cares.  Un grup de dones busquen parella en un speed dating molt boig.

Estem parlant d'una actriu amb molta experiència sobre l'escenari i amb una gran inifinitat de recursos escènics. El seu gran mèrit és el treball d'mprovització en viu, amb el gag immediat combinat amb el treball de l'obra fa que es pugui dir que és una actriu de raça. A tots els llocs on hem actuat.

    bottom of page