Descargar imágenes

Autor: Toni Puig

Direcció: Ton Alberti

Actors: Roger Borull, Rocio Raval i Benjamí Conesa

Duració: 1 hora

Idioma: Català

Sigue la actualidad de la cartelera

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

ON ÉS LA FADA ALEGRIA?

Descargar dosier

Barcelona y en gira

ON ÉS LA FADA ALEGRIA?

Arriba al Club Capitol, una oportunitat única per viure en família aquesta experiència emocionant on els petits entren literalment dins de l'obra i poden interactuar amb els actors i, amb sort, fins i tot interpretar un petit paper d'aquest conte original.

Acompanya'ns a un país molt llunyà on ha desaparegut la fada Alegria i la pallassa Tomassa emprèn un viatge fantàstic en el que coneixerà éssers màgics que l'ajudaran a buscar a la fada. Un bruixot, en Camil, intentarà impedir-ho amb el seu avorriment. I us explicaríem més detalls, però no volem fer spolier! Sí que podem dir-vos que On és la fada Alegria? és una obra que trenca estereotips i compta amb una estètica renovada, que modernitza la visió clàssica dels contes amb un llenguatge actual, de carrer, i uns personatges que sorprendran a petits i grans.

La creació d'un ambient teatral màgic (comèdia, música, misteri, màgia i sorpresa) contagia al públic per tal que visqui amb tots els sentits el relat vital d'una noia que, d'entrada, perd la seva alegria. Perquè, només a partir d'aquell instant som capaços de començar com cal el viatge a la felicitat.

Telefono Oficina: 931 97 18 67    

Plaza Doctor Ignasi Barraquer, 6, Entro 7ª

C.P 08029 Barcelona

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon