top of page

Descargar imágenes

Autor: Frank Dubé

Duración

Idioma: Castellano/Catalán

De Frank Dubé

a Frank Sinatra

Descargar dosier

Enamorat del swing, Frank Dubé crea el musical “DE FRANK A FRANK” i l'estrena a la Nova Jazz Cava de Terrassa el juny del 2018.

 

Inconformista amb els estereotips clàssics, Dubé no vol protagonitzar un homenatge típic i per això es transforma surrealísticament en “l'elegit” pel mateix Sinatra per cantar les seves cançons pel món. Els gags humorístics comencen quan Frank Dubé, que está posseït per l ́esperit de Frank Sinatra, aconssegueix alliberar-se ́n i ho confessa a la seva parella artística femenina amb qui canta els duets amb Liza Minelli, Nancy Sinatra, Judy Garland etc. Els diàlegs entre ells dos toquen el tema dels amors de Sinatra i de les suposades dots de seductor de Frank Dubé que ella desmonta despiatadament entre cançó i cançó, aconseguint les rialles del públic de totes les edats.

 

Per tant, DE FRANK A FRANK no és un musical solament NOSTÀLGIC sinó que va amanit amb comentaris i situacions actuals i de futur.

Aquest musical doncs, posa en una coctelera una miqueta d'història “sinatrera”, bon humor, bona música i molta imaginació, ho remena tot ben remenat i ho converteix en

una grata experiència per qui ho vulgui provar.

bottom of page